Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Miałem kiedys hacka na kompie który dawał cos takiego ze ciagle walilem z crytyka ( nie znam pisowni ;) ). Miałem formata i mam pytanie, czy ktos ma tego hacka? jak tak to prosze o podanie liku.

Ten hack byl na stronach angielskich, powinien dzialac tylko na uk a dzialal na de, pl uk i koreanie ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

nie ma hackow do tej gry , sa tylko boty ,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano (edytowane)

Hacki też są jak np. speed hack ale takiego jak w temacie to nie ma pomyliło ci się z metiniem xD

@edit nie znam takiej gry jak matinie ale ok :) udowodnisz to zwrócę ci honor :)

Edytowane przez Usama Su kocken
Opublikowano

tak? to w matinie expilem na warku i all krytyk? haha, jest taki hack, wiem, udowodnie bo poszukam go i wzuce, albo dam koledze kompa i on go odzyska

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

nie podam bo takiego nie ma. czekajcie, szukam tego hacka, jak nie znajde to jutro wzuce link bo kumpel odzyska moze ;)

02animowane010.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...